Angående de nya råden från Folkhälsomyndigheten den 29/10

Här kommer information från oss och Tennisstadion angående de nya råden från Folkhälsomyndigheten. Vänligen ta del av informationen nedan.

Vi på Bergenwall Tennis kommer fortsatt bedriva undervisning på Tennisstadion för både barn och vuxna och vidtar bland annat följande extra åtgärder för att minimera smittspridningen:

  • Fortsätter undvika fysisk kontakt
  • Vi tar med handsprit till banorna
  • Tillhandahåller inga låneracketar tillsvidare
  • Sena avbokningar tillåts (se nedan)

Vi ser smittorisken som liten på tennisbanan då vi har små grupper och ingen fysisk kontakt. För alla som känner av symptom för Covid 19 förutsätter vi att ni inte kommer på tennisträningarna. Det gäller både er som deltagare och oss som tränare. För att hjälpa er ta det beslutet har vi temporärt under kommande tre veckor tagit bort vår policy för sena avbokningar. Det betyder att känner ni av symptom, oro eller allmän försiktighet gentemot Covid 19, som gör att ni känner er osäkra för spel, går det bra att avboka nära inpå träning också och ni får en kredit/tillgodo på tränarkostnaden (OBS. ej banhyran).

Tennisstadion vill att alla respekterar följande:

“Den stora punkten här på Tennisstadion och de gällande rekommendationerna är anhörigträngseln i anläggningen, 

dvs. anhöriga som hämtar/lämnar.

Tills vidare vill vi att hämtning/lämning sker utomhus och att anhöriga inte vistas inne i anläggningen (dvs sitta och vänta på sina barn på läktaren).”

Comments are closed.